eemelielandinn

Hej! I min blogg kan du läsa om mitt liv, musik och mycket mer! Jag hoppas du stannar :)

Hon den där Emmy

Kategori: Allmänt

Ja.. Hon den där Emmy här igen! Tycker bloggen stått tom alldeles förlänge..?

Fast det är ju ändå sommarlov. Så kanske inte så konstigt? Dock är vädret det sämsta någonsin, jag kan säga att här så har det inte varit en enda solglimt på två veckor.. Och nej, jag överdriver inte. Så ni tjejer som satsar på brännan, haha, antingen så får ni inse att det inte går att få någon eller så får ni helt enkelt sola solarium.

Tack för denna gången. Kort med välbehövligt!

Så söt

Kategori: Allmänt

 

Jordgubbar :D

Kategori: Allmänt

Halloj! Idag så var jag borta hos mormor och morfar först och klippte gräset, vattnade blommorna och tog in posten och sånt! Sen cyklade jag hem och sesn dess har jag inte gjort något så speciellt. Men nu så ska jag titta på film ;)
Chao!

Måndag

Kategori: Allmänt

Halloj! Har inte bloggat på nån dag men jag har inte så mycket precis intressant att skriva om, eller inget.. Men jag bloggar typ när jag känner för det. Och blogg.se appen funkar inte för mig så..
Men idag ska jag inte göra så mycket. Jag måste ju ut och springa nån dag så jag kan fylla i lappen också ;) Men det tar vi imön.
Men i alla fall jag skriver kanske mer sen, så Chao! :D

Die in your arms

Kategori: Allmänt

Död

Kategori: Allmänt

Jag vet att det inte är på denna bloggen jag ska ta ut min ilska, dels för att den inte e min o sen för att bloggen eller ni egentligen inte behöver det. Men fan va arg jag är. Så nu slänger jag upp detta inlägget bara för att bloggen blir så jävla tom annars, skärpning Emelie! Ni ska inte veta nån anledning, men en fuckin bild kan ni få. Bara för att liksom..
 
 
Skulle dö för att jag hade trampat på mig själv där uppe, istället för på marken..