eemelielandinn

Hej! I min blogg kan du läsa om mitt liv, musik och mycket mer! Jag hoppas du stannar :)

Valborg

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit på stan med Emmy. Vi tänkte åka ner till stan och titta på brasan. Och vem är det som ska tända brasan då? Nejj men är det inte självaste Alice och Ella. Så vi hjälpte dom lite med att sälja korv och så. Sen så skulle vi också hjälpa dom att skjuta ut kanonen lite till vattnet. Men då säger Emmy att hon inte tänker trilla i och en sekund efter står hon med hela benet i en blandning av gegga och vatten. Så då cyklade vi snabbt hem och hon bytte om på tjugo minuter! Nejj nej, man svättas inte alls som en gris? Men som tur var kom vi i tid till när de skulle tända brasan.









Hejdå ♥

kan det bli bättre?

Kategori: Allmänt

Asså jag har verkligen inte hunnit skriva idag, så då får jag göra det nu!
Jag och Emmy bestämde oss för att cykla bort till Donken och köpa glass. Så då gjorde vi såklart det! Sen stannade vi lite på osudden och tog årets första "dopp" i det värsta härliga VÄDRET! Kan det bli bättre? Sen så cyklade vi också förbi mormor och morfar påvägen hem. För att vi *host* jag var så törstiga, så lekte vi med teddy också lite. Så jag tyckte vi var duktiga som cyklat lite! :)
Lite bilder från idag:



















Ha det så gött! :)♥




Härligt väder

Kategori: Allmänt

Härligt väder var det här ja :)

Måndag

Kategori: Allmänt

Halloj! Idag är ju vi lediga från skolan eftersom det är Valborg. Då ska vi till borgen eller stan eller kanske båda och titta på brasorna.
Men i alla fall nu sitter jag med ricinoljan i håret och ska smart duscha ut den. Sen ska jag ut i det härliga vädret :) <3

Hejdå :)

.

Kategori: Allmänt

Williams nya video

första seriematchen

Kategori: Allmänt

Nu har har jag kommit hem från jönköping där vi spelade match på Hallby. Det gick väl bra vi vann ju med 2-1, men planen var jättesvår att spela på. Bollen bara rullade iväg hela tiden.. Men i allafall nu är jag hemma och sitter och äter tacos ;) Sen ska jag nog gå och lägga mig ganska tidigt för jag är såå trött!
Imorgon har vi ledigt och på tisdag frn skolan! WOHO!

Chao! ♥

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag vid tio så jG gick ner och åt frukost. Så nu sitter jag och tittar på tv med glass :D tjockis.. Men sen ska jag nog packa väskan tills matchen ikväll, då åker vi till Jönköping.

Mysteriet på greveholm

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och Sofie och tittar på mysteriet på greveholm. Har inte sett den på jätte länge!

tröjan du hatar

Kategori: Allmänt

ricinoljan i håret

Kategori: Allmänt

halloj! Fick innan reda på att fotograferingen med ifk laget var inställt och alla andra var på stan istället. Så det var ju inte precis någon ideé att cyklaner nu och efter tio minuter hem igen? Så jag bestämde mig för att testa ricinoljan i håret idag. Så nu sitter jag med det i håret + en plastpåse runt huvudet.. Hehe, men sen efter 1 eller 2 timmar tvättar jag ut det ;)



Ha det gött! ♥

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och äter lite frukost. Sen ska jag byta om till matchkläder och cykla ner till IFK gården där vi ska fotograferas.

Fredag

Kategori: Allmänt

Jag har inte skrivit någonting alls idag, men tänkte i allafall skriva något nu.
Idag efter profilen cyklade vi till eko och köpte saker till kalaset som jag och Emmy skulle ha hand om. Sen så vid sex hade vi gjort i ordning musik quiz och tipsrundan och sånt. Så jag tror väl att det blev ganska lyckat kanske.. Men sen vid nio åkte vi ner till arken, som vi var tills halv elva någon gång.
Så nu tänker jag snart gå och lägga mig. Imorgon står det på IFK hemsida att det är fotografering vid ett så då blir det de ;)

Hejdå :)

21:45

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma då från träningen. Och det var väl kul, vi körde först lite doppboll som uppvärmning sen så körde vi kvadraten och sånt och sist skott. Efter träningen duschade vi där och fick fika. Vi tittade också på matchen som vi spelade in, fast då var ju inte jag med...
Men i allafall imorgon så är det fredag! Då efter skolan är det profil som vanligt men sen ska jag och Emmy hem och förbereda till Hilda och Wilmas kalas ;)

Åh! Detta händer ofta mig, hatar det..


Torsdag

Kategori: Allmänt

Hej hej! Idag kom Emmy till mig på morgonen med min iPod! Ferm låg visst i hennes hobby rum vid pianot... Så nu kan jag äntligen blogga från ipoden igen ;) idag i skolan hände inte så mycket, så nu sitter jag hemma och äter lite innan träningen som är vid sex.

Idioterna Emmy och Fanny kör kronan:

Fruktsallad

Kategori: Allmänt

Halloj! Nu har jag gjort en fruktsallad med bara äppel, banan och ja lite tomater. Jag trodde igentligen att vi hade päron hemma och något mer men, nej. Så det fick bli detta. Men jag sitter i allafall och glor på tv eftersom jag inte har något bättre för mig. Emmy och jag kommer nog baka lite senare eftersom Hilda och Wilma ska göra det efter fyra och då skulle vi vara med... kanske. Men vi får la se vad som händer?




Chao! ♥

Onsdag

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från skolan som var som vanligt. Fast vi fick inställd SO så då hade vi två och en halvs timmes håltimma istället för typ en tror jag.. Då gjorde vi typ ingenting eller jo vi spelade lite wii och sen körde vi Kronan där man ska hålla en krona att snurra och den som "förstör" allt så den tappar farten får ett straff. Då ska alla andra som var med köra enkronan på krogarna! Det var ju vi med på då och Emmy fick flest träffar på sig och hårdast så det var helt blodigt.. Men är man med i spelet får man spelet tåla :D Men I allafall nu ska jag äta någonting och sen sticker jag ner till Emmy då vi ska kanske baka eller något till Hilda och Wilmas "kändiskalas" som de ska ha till helgen.

Hejdå ♥

21:16

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från träningen och duschat och så. Nu så tänkte jag göra lite engelska som är tills imorgon och läsa Frida tidningen som kom idag ;) Men nu har jag inte så mycket mer att skriva om så då säger jag hejdå och godnatt för idag :)



Chao! ♥

24 April

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från pianot och det gick väl sådär eller ja ganska bra. Men innan på stan var jag inne på Apoteket och köpte en sån här Ricinolja. För er som inte vet var det är så är det igenligen ett laxeringsmedel för förstoppning i magen, men man kan tydligen också har det till håret då det växer 5-6 cm längre i månaden istället för 1 cm. Det "reparerar" också skadat hår och ger mer volym och glans på håret. Men jag tänkte i alla fall testa! Men nu ska jag byta om till träningskläderna för vid sex är det träning ;)





CHAO! ♥

Broken Strings

Kategori: Allmänt

Måndag

Kategori: Allmänt

Idag var det skola som vanligt, och det gick ju bra men jag ville verkligen inte ha mitt föredrag för jag var i nte alls förberedd och kunde det inte "utantil" men jag tror det gick bra ändå :D Men jag letade också i skåpet efter min Ipod men såklart var den inte där så jag gick ner till fritidsledarna och på expeditionen men inte där heller! Så jag hittar vekligen inte den :(
Men nu är jag hemma från skolan sedan länge och har typ ätit, tittat på tv och suttit vid datorn alltså ingenting. Men jag tänkte spela lite piano senare och kanske göra någon läxa.

Men hej sålänge :)

19:19

Kategori: Allmänt

Halloj! Nu sitter jag och fixar klart svenska föredraget om London som är imoron. Och jag vill verkligen inte göra det imorgon! NEJ! Men menn så är livet, samtidigt nu så är jag hundvakt åt Teddy. Mormor kom och lämnade han vid fem och så kommer hon och hämtar han vid nio någon gång.


Söta Teddy!

Hejdå ♥

Jeffrey Campbell

Kategori: Allmänt



























Söndag

Kategori: Allmänt

Matchen gick ju bra, vi vann ju med 3-0 men vi spelade inte så bra. Vi hade inget spel utan det bara verkade som att alla bara var överallt och bara sköt iväg bollen. Men det kanske inte är så enkelt att spela mot "samma lag" så.
Men nu ska jag snart äta ochsen ska jag skriva klart mitt föredrag om London och öva på det. Eftersom jag ska ha det imorgon och ja kan inte så mycket av det.. 
 
Ha det gött :)

Match imorgon då

Kategori: Allmänt

Så!, nu har jag tvättat mig och så klart för sängen. Jag har också packat fotbollsväskan tills imorgon för då blir det match på Ljusevirka. Men vi spelar i allafall mot 99:orna imorgon, men såklart slår vi dom? ... :D Men matchen börjar halv tio och vi ska samlas tjugo i nio!? Så jag måste nog gå och lägga mig ganska nu snart om jag ska orka upp imorgon på morgonen.

Hejdå ♥

Harry

Kategori: Allmänt









18:39

Kategori: Allmänt

Vid två var jag nere på ljusevirkas konstgräs och var bollkalle ju. Det gick ju bra, jag och Emilia stod närstan hela tiden vid kiosken och tog emot massa kunder;) Men medans de andra stod runt planen och skulle hämta bollarna i ös regnet och åskan som kom sen. HEHE..
Men i allafall nu snart ska jag äta lite kvällsmat och sen ska jag kanske gå ut med Wilma lite.. Men vi får se vad som händer :)



Ha det gött:D♥

Kategori: Allmänt

Lördag

Kategori: Allmänt

Nu har jag ätit och sånt och tänkter hoppa in i duschen. Sen vid tre ska jag åka ner till ljusevirka konstgräs för att vara bollkalle. Men innan det ska jag försöka hinna med att spela på pianot och göra lite läxor!




Hejdå :)

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag, WOHO! Men som vanligt skola och vi slutade fem i halv 12 och efter skolan hade vi profil. Så vid ett någon gång cyklade vi som hade profilen "racketspel" ner till sporthallen och sen när den var slut cyklade vi raka vägen hem:)
Sen efter profilen duschade jag och åt och sånt, så vid sex åkte jag ner till Emmys volleyboll träning. Där väntade jag tillsammans med Molly på att dom skulle bli klara att åka till Tonår. 
Tonår brukar jag faktiskt inte gå på men jag tyckte det var ganska kul i början och så men senare skulle vi sitta i kyrkosalen och be i tre timmar. Fast man behövde såklart inte vara med på det, men vi satt där en stund och lyssnade på några som pratade och Amanda som sjöng! Men det var väl kul i allafall.
Så nu sitter jag hemma och ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag vara bollkalle men några andra från laget på finvedsvallen vid tre.
Åhh!, jag tror jag har min Ipod i skåpet i skolan eller så är den typ borta för den har bara försvunnit. Så då kan jag inte skriva här lika ofta och ha bilder till!! För med Ipoden bloggar jag mest i för det är enklast och så men NEJ inte nu. För nu måste jag logga in på datorn.. :(



men då säer jag väl Hejdå och Godnatt! :)♥

Super Bass

Kategori: Allmänt



Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, så det här blir nog kanske dagens sista inlägg..
Men innan jag går och lägger mig ska jag spela piano lite.
Men imorgon är det ju fredag! Denna veckan har gått ganska snabbt känns det som, redan fredag!! 
Så då säger vi väl godnatt och så höres vi imån :)♥

20:41

Kategori: Allmänt

Träningen var ibland ganska rolig. Vi övade på avslut, inlägg och mycket spel ;) men nu så har jag och Wilma städat kaninburen och så, så det blev jätte fint.
Nu sitter jag och äter kvällsmat, Har gjort smoothie ;)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart iväg och träna på Gröndal. Orkar egentligen inte. Men i allafall, på storemosse tyckte jag det var lite kul i allafall. Först i våran grupp gick vi med snöskor, haha trodde först jag skulle ramla i men nejdå ;) eftersom jag ute gått med det innan så tyckte jag det ganska kul. Sen så lyssnade vi på någon som pratade om storemosses historia eller något och sen fågelskådade vi. Så jag tyckte dagen var ganska helt okej.
Men nu som sagt ska jag till träningen nu så jag kanske skriver mer senare.
Hejdå :)

Utedag

Kategori: Allmänt

Godmorgon, nu sitter jag och väntar på Emmy att hon ska bli klar. Sen cyklar vi mot folketspark och där åker vi buss med klassen och några mer till storemosse en heldag :)
Så vi kommer hem ungefär vid tre.. Och sen vid fyra har vi träning.
Så här ser jag ut då. Jag har inte precis några gympa byxor jag kan ha, dom andra är för små..

Grönt hår

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från skolan. Nu tänkte jag göra något att äta, är as hungrig! Sen ska jag sälja lite kakor och sen vid sju blir det träning:) men chao!

Typ "råkade" färga håret lite på topparna. Nej men jag testade att ta typ ögonbrynsfärg i håret och trodde det gick bort men nej! Såhär kommer jag förmodligen se ut i 40 dagar minst..

20:00

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och skriver engelskan som är till imorgon, Men det går bra. Sen ska jag öva på pianot som jag hade tänkt att öva på mycket nu denna vecka för vi fick en svår låt som är fyrhändig då. Det är en låten från Grease, Summer Nights. Den är helt konstig..
Men imorgon är det ganska chill dag om man inte har profil då. Vid slutar vid ett någon gång! Och sen vig sju imorgon så har vi också träning.
Men hejsvejs, nu ska jag fortsätta med mitt :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från skolan och har hunnit äta lite snabbt. För nu ska jag dra ner och spela Piano i Kulturskolan. Hehe får skjuts av morfar :) men sen ska jag göra lite läxor och sånt.
Hejdå!

Måndag

Kategori: Allmänt

Idag har jag som vanligt varit i skolan och det gick ju bra. Efter skolan gick jag och Emmy ut med Tessan fast gick ganska snabbt hemåt igen för hon började blöda på tassen. Sen åkte vi till Willys och köpte glass med annat.. Så nu har jag skrivit klart mitt föredrag i svenskan om London. Eller ja, tror jag, kanske lägger till eller tar bort något. Men men nu håller jag på att göra engelska läxan tills på onsdag. Sen går jag väl och lägger mig? Måste skaffa mig fatta eld så jag har nåt att läsa på kvällarna nu!
Hejjdå!

:D

Kategori: Allmänt

Ååååå, nu har jag läst ut hungerspelen!!

.

Kategori: Allmänt

Söndag

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från farmor. Vi fick jättemycket god mat som vi alltid får hon farmor och så lyckades jag sälja några kakor ;)
Men nu snart hade jag tänkt att göra lite engelska läxa och kanske skriva lite på powerpointen om jag hinner.

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Nu har jag nyss vaknat och sitter och äter frukost. Så vid halv ett åker vi till farmor ute i Gällaryd :)

23:42

Kategori: Allmänt

Nu har jag tvättat mig och lagt mig i sängen för att läsa vidare på hungerspelen!! Så det här blir nog sista inlägget för idag. Men imorgon ska vi till farmor eftersom hon fyller år. Så då kommer vi få massa god mat där och sånt. men godnatt då ;)

Kvällen är din

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag hemma framför Tvn och tittar på Kvällen är din. Så resten av kvällen blir det popcorn och tv ;D

Somebody That I Used To Know

Kategori: Allmänt


Chokladbollar

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis bakat många fina chokladbollar. Men nu ska jag och Wilma till mormor och hämta några saker.

14 April

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag typ vid halv 10 och gick ner och åt frukost och så vid tio. Sen vvid 12 hade jag duschat och sånt och var klar. Men idag vet ja faktisk inte vad jag ska göra.. Kanske ut och sälja kakorna? Nej, men vi får väl se vad som händer i allafall :)



HEJDÅ ☺

Fredag♥

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag, GÖTT! Idag har vi bara tre lektioner så vi slutar ju tidigt på fredagar, för dom som inte har profil.. Och då har jag ju profil på fredagar. Men i allafall så cyklade jag, Sanna och Emmy hem och bytte om och sen så cyklade vi till sporthallen där "racketprofilen" var. Vi körde mest badminton och typ tennis. När profilen hade slutat tänkte vi köpa glass och gå till Aplas lekpark... :D  Så det gjorde vi och sen hade emmy träning som vi tittade på vid 5 sen.
Så nu har jag kommit hem från träningen. Är skit hungrig så ska gå ner och äta nu!
Men ha det så göött :)


22:15

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag i sängen och läser Hungerspelen :) snart läst ut boken, så får snart köpa eller försöka låna tvåan snart.. Men men, imorgon är det fredag! Då hade jag tänkt att mest stanna hemma och slappa, glo på tv.. Men vi får i allafall se vad som händer.
Men nu snart ska jag gå och lägga mig så hejjdå! :)

Haha, jag och Kajsa i min spanska grupp kanske ska åka i samma flyg till Turkiet i juni ;) men snart så !!

Torsdag☺

Kategori: Allmänt

Idag i skolan har det varit bra. Vi hade först ett klassens och sen en lång håltimma. Efter det hade vi No, svenska och sen istället för So hade vi engelska då vi åt Afternoon Tea. Och sen hade vi spanska i en halvtimme.
Efter skolan direkt så hade vi träning så jag stack bort till Willys och köpte typ yoghurt.
Nu sitter jag och skriver på power point presentationen på svenskan. Eftersom jagskriver nu om London så sitter jag och försöker hitta några bilder sedan vi var där.









Hejdå :)

22:28

Kategori: Allmänt

Träningen idag gick bra, först körde vi lite teknik på bollen sen skott och sist lite spel. Men det var väl kul. Imorgon är det också träning. Vid typ fyra direkt efter skolan. Så då stannar jag och byter direkt efter.
Men i alla fall nu så tänkte jag läsa hungerspelen!! :)
Hejdå!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag slutade vi tio över ett så fet var ju ganska gött ändå :) så nu sitter jag och läser Frida som kom idag. Senare ikväll blir det träning vid sju på Gröndal.
Hejdå :)

Give your heart a break

Kategori: Allmänt


Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag var det ju skola, och den var ju helt okej. Men i allafall efter skolan skulle jg ju ändå ner till pianot så jag följde med Emmy till biblioteket. Sen så körde vi mot hemköp och köpte frallor och typ yoghurt.. Sen vid tre cyklade jag mot pianot, fastän det var en halvtimme kvar tills det skulle börja. Men sen när det väl började gick det väl bra ;)
Nu har jag typ inte orkat göra någonting, suttit vid datorn. Men nu ska jag ner och äta och sen ta tag i några läxor :)
Hejjdå!

Piano

Kategori: Allmänt

Imorgon börjar skolan, så då ska man upp som vanligt vid halv sju.
Men nu håller jag på att spela Piano läxan tills imorgon och sen ska jag försöka komma ihåg att packa väskan ill imorgon. Annars blir det på morgonen..
Men hejdå! :)

Match

Kategori: Allmänt

Nu har vi spelat match mot Vetlanda. Det gick ju bra, vi vann ju med 4-0 ;)
Egentligen skulle jag idag gå på IFK matchen men jag tror att jag hoppar över det för att det är så himla kallt och det blåser och regnar! Så nej.. Så istället stannar jag inne :)

10:31

Kategori: Allmänt

Idag ska jag spela match så jag ställde klockan på 10 . Då gick jag ner och åt och sen gjorde mig i ordning. Så nu har jag packat väskan och jag är klar för match, idag möter vi Vetlanda.


 

21:14

Kategori: Allmänt

Nu resten av kvällen blt det kortkväll med familjen!
Ha det gött :)

Hungerspelen

Kategori: Allmänt



Åhh! Jag måste bara se den!♥

8 April

Kategori: Allmänt

Jag och Emmy gick till ekbacken och körde lite tennis. Men sen gick vi hem till mig och nu har hon gått precis hem. Men nu snart ska jag äta påskmat.. Typ samma sak som julmat, köttbullar och Janson. Fast påskmat.. Sen tänkte jag ut och sälja kakor som vi ska lämna in i veckan nu! Har inte sålt något..

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag typ vid tolv så jag sitter och äter frukost just nu. Sen ska jag skynda och göra mig i ordning för då ska jag vara lite med Emmy. Sen vid fyra så ska hon bort så då tänkte jag skriva lite på engelska läxan om vad man gjort på lovet..
Men ha de gött!

Godnatt

Kategori: Allmänt

Haha jag älskar dessa bilder :)

Teddy

Kategori: Allmänt

Letar..

Kategori: Allmänt

Håller på att leta efter påskäggen som mamma gömt. Och mitt låg då i tvättmaskinen som jag hade tittat i flera gånger men inte sett det!

Kalas

Kategori: Allmänt

Mormor och morfar, farmor och Ulf kom vid tre. Vi åt och fikade med citronkaka!
Men nu har mormor och morfar gått hem och då lämnade de Teddy till oss. Så då ska jag och Wilma ha honom tills imorgon:)
Glad påsk!

Glad påsk!

Kategori: Allmänt

Idag ska kommer släkten för att fira pappa som fyllde år i veckan. Så vi ska ha ett kalas.
Men glad påsk på er! :D

22:59

Kategori: Allmänt

Idag på förmiddagen gjorde jag ju inte så mycket. Men sen kom Lars och Lena hit med hundarna och såklart massa godis som vi fått jätte mycket av! Men ja, vi tittade på let's dance.. Och gick ut med hundarna. Det är två små dvärgschnauzar, såå söta så! Men i allafall nu sitter jag och äter godis. Usch..
Hejdå!

Fredag

Kategori: Allmänt




Hahaha
Nu har jag ätit frukost och ska nu snart gå in i duschen. Idag vet jag inte vad jag ska göra, ne men vi får la se!
Ne, men Chao!

Film

Kategori: Allmänt

Nu har jag och Wilma satt oss framför TV4 och tittar på en film med godis :D
Livet är bara för underbart ibland!

5 April

Kategori: Allmänt

Nu har jag och Sofie sminkat och klätt ut Wilma, Hilda och klara till fina påskkärringar! Så de har gjort massa fina påskkort som de hade tänkt dela ut.

Städat

Kategori: Allmänt

Så nu har jag städat hela mitt rum. Jag har damsugat, svabbat, torkat av och sånt, men nu är jag klar.
Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Asså nu när man har påsklov tror man att man ska hitta på massor med saker men det man gör med av tiden..

Grattis Pappa!

Kategori: Allmänt

22:30

Kategori: Allmänt

Nu har jag ätit kvällsmat, tvättat mig och sånt och ligger i sängen och läser hungerspelen. Så sjuk bra, ska också se till att se bion någon gång nu men efter jag läst klart boken! Emmy var på bion idag och sa att det var jätte bra med de hade klippt bort viktiga händelser från boken och ändrat det...
Imorgon fyller pappa år, då ska ju såklart upp tidigt och sjunga och frukost på sängen :)
Hejdå!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Nu Har jag kommit hem från stan med Sofie. Hon skulle till hudvården och köpa något smink. Vi åkte ner innan på stan också men vi skulle komma tillbaka senare så det gjorde vi nu. Egentligen idag skulle jag och Emmy till jkpg och titta hungerspelen som går på bio. Men det fick inte g
För mig så Emmy åkte med hennes kusin... Just nu håller jag på att läsa boken, sååå bra!! Läsvärt!

Eko

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit på eko. En jättebra affär där man kan hitta alt möjligt som kommit tillbaka nyss. Men jag köpte hungerspelen som bok i pocket. Med fick jag ett nagellack. När vi cyklade hem var det så kallt så vi åkte förbi mormor där vi fick kakor och glass som vi alltid brukar få. Men i allafall senare har jag och Wilma bestämt oss för att baka något nytt så vi får väl se hur det går!

2 Mars

Kategori: Allmänt

Igår var det cup hela dagen i Vetlanda från 7 på morgonen till 8 på kvällen. Första matchen mötte vi Habo som det blev 1-1 lika. Andra så vann vi med 2-0 och vi spelade bra med passningsspelet och så fortsatte vi spela tills vi kom till semifinalen, då vi förlorade. Men vi kom i allafall 3:a eller 4:a i cupen.

Idag hade jag tänkt att inte göra så speciellt mycket. Har inte bestämt så mycket så vi får se vad som händer.
Men vad hände med vädret?! Snö? Neeeejjj!!