eemelielandinn

Hej! I min blogg kan du läsa om mitt liv, musik och mycket mer! Jag hoppas du stannar :)

Jueves

Kategori: Allmänt

Halloj! Dialogen gick väl helt okej, blev lite fel och så men men..idag har jag försökt packat klart allt till helgen, så jag är väl smart klar. Och så har jag kommit hem nyss från träningen. Det gick väl inte sådär jätte bra för mig ibland men vissa övningar var kuuuliga ;)
Men i alla fall imorgon så har jag och Emmy bestämt att vi måste titta på en skräckfilm med några från klassen så vj vart nere på hemmakväll och köpte fyra filmer. Så vi blir väl sju stycken eller nåt, men vi får la se ;)
Ha det gött!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hallojj! Idag har jag varit i skolan som vanligt. Sen lite senare efter skolan så följde jag med Emmy ner till stan för att ta ut kort först, och sen var vi bara tvungna att titta på hemmakväll efter några va skräckfilmen tills på fredag. Så vi hittade fyra stycken som vi sen köpte på outleten där för 10kr st! Så det ser jag fram emot att titta på ;)
Men i alla fall resten av kvällen så ska jag öva på spanska dialogen tills imorgon, eftersom vi inte hade någon pizzakartong så har jag fixat en.. Eller typ målat en.. För jag ska ju som sagt vara pizzabudet! ;)
Men hejjdå!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Halloj! Vet har inte alls uppdaterat alls någonting idag, jag vet.. Men det är ju tisdag och då Har jag typ fullt upp med annat. Men i alla fall pianot fick ju bra idag och träningen också som jag för en stund sen kom hem från. Vi körde först vanlig ta som uppvärmning, det var skit jobbigt efter en stund. Sen så körde vi massa teknik på bollen och så. Sen en avslutningsövning där vi skulle springa väldigt mycket och göra massa inlägg. Så träningen var ganska jobbig idag :)

Men nu håller jag på att läsa igenom och plugga på matteprovet vi har tills imorgon. Då är det ju på ekvationer och sån skit som inte jag fattar ett dugg om.
Men man får väl se hur det går då..
Hejdå!

23.13

Kategori: Allmänt

Nu har jag spelat piano, övat lite på matten och engelskan faktiskt också ;)
Men tänkte att jag skulle försöka lägga mig mer i tid eftersom jag är så trött på dagarna men Det gick inte nä. Men men imorgon så är det tisdag och har som vanligt Piano och sen bråttom hem till träningen:)
Men har inte så mycket mer att säga,
så tack och hej leverpastej!

Åh! Det börjar bli kallare och regnigare :( men det är ju tur att man åker till Turkiet snart då ;)


Måndag

Kategori: Allmänt

Idag efter skolan så cyklade jag och Sofie bort till mormor och morfar för att klippa gräset. Och Sofie skulle ju vattna blommorna men det fick jag ju göra ändå..
Men nu är vi äntligen hemma och idag så ska jag plugga har jag bestämt sen.
Men skriver mer sen :)

Tycker jag är grymt bra på att klippa gräs ;)

Flytta på dej

Kategori: Musik & Videos

22:40

Kategori: Allmänt

Hallojj! Nu så är jag klar för sängen gör inte så mycket just nu så ska väl sova snart. Kan inte heller öva på spanskan eller matten vi har i veckan heller, smart Emelie som inte tar hem något..
Men men annars är det väl bra med mig, utom att jag tror att jag har solexem eller något på armarna så det är fullt med röda pricka som svider och kliar :(
Men imorgon är det skooola så då blir det att gå upp tidigt också..

Några bilder från matchen IFK Värnamo- Haga Jönköping













Ha det gött :)

Söndag

Kategori: Allmänt

Matchen idag tycker jag gick bra, vi spelade brrrra ;) Julia gjorde ett mål och Emma ett mål när det var två sekunder kvar av hela matchen! Så det blev 2-1 :)
Direkt efter matchen så åkte vi till farmor. Där vi åt god mat, paddlade kanot och sånt, så det var kul :)
Men nu är jag hemma och är ute i solen
Chao!


00:18

Kategori: Allmänt

Halloj! Suttit och tittat på Eurovision songcontest. Och Sverige kan vinna, woho! Men jag kan tyvärr inte se klart för jag måste lägga mig tidigt, eftersom jag ska upp tidigt imorgon och spela match. Så vi får se hur det går!
Chao!

Eurovision song contest

Kategori: Allmänt

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit med Sanna och Emmy . Först så cyklade bi till Ö&B för att d skulle köpa lång hopprep. Men Emmy ville inte knyta ihop två stycken små som hon hade hemma. Och där fanns det ju inte lång hopprep. Så vi cyklade vidare till citygross. Men inte fanns det där heller. Så till sist cyklade vi till eko, som ligger på andra sidan stan. Men där fanns det inte heller s då köpte Emmy två små, som hon skulle knyta ihop.. Men nu har vi inte gjort något speciellt, kom nyss hem ;)
Så ikväll blir det att titta på eurovision song contest! Tror att Loreen kommer vinna faktiskt :)

De söta getterna i appladalen ;)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Igårkväll så tänkte jag och Sofie titta på film så i började titta på SAW III. Men vi stängde av nästan direkt, den var så äcklig och läskig usch! Så vi tittade på Rusch hour 2 ;)
Men idag vaknade jag vid halv 11 och sitter nu och ska äta frukost.
Idag så ska jag va med Emmy och Sanna, men vi får se vad vi hittar på ;)
Chao!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2798967/images/2012/pic_204104408.jpg" class="image">

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag efter skolan hade vi som vanligt profil, men jag var inte med eftersom jag skulle vila min häl. Efter det så åkte vi till stan, köpte en glass och sen hjälpte vi Fanny som skulle prova skor ;)
Men nu är jag i alla fall hemma och chillar i solen.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte bloggar alls mycket, jag vet men har inte haft tid. Först efter skolan så åkte jag hem och åt sen körde mamma mig och Sofie till mormor där jag skulle klippa gräset. Sen när jag kom hem vid fem någon gång så slappade jag lite till träningen.
Så nu har jag kommit hem från träningen för än stund sen. Och det var ju ganska lung träning idag, inte så jobbig.. Vi körde först lite typ teknik på bollen, sen fotbollsvolleyboll, skottövning och sist match ;)
Så nu sitter jag och tittar på Eurovision.
Men skriver mer senare :)
Chao!

Emmy bitchblickar...

23:03

Kategori: Allmänt

Halloj! Har spelat lite piano och sånt nu men ska snart gå och lägga mig nu!
Men imorgon så ska jag efter skolan klippa gräset hos mormor och morfar eftersom dom inte bär hemma nu hela tiden på sommarlovet så det får bli mitt lilla sommarjobb;) sen så kanske jag ska träna. Kanske ska vila hälen imorgon så det inte blir värre..
Men Aja ha det så gött :)

Höhö :)

Onsdag

Kategori: Allmänt

Nu har jag, Emmy och Sofie cyklat till osudden och tillbaka. Känner mig ganska stolt över mig själv ;) Fast det var ju mest för att köpa godis på Eko såklart.. Men vi satte oss i alla fall på osudden i solen, tills myggen kom då. Sen cyklade vi hem.
Men nu sitter jag och äter kvällsmat och senare ska jag väl passa på att spela lite piano eller något!
Men skriver kanske mer senare, Chao!♥



Inte ett moln så långt ögat kan nå

Kategori: Allmänt

Dagen på Q8 var bra. Jag fick typ dammsuga alla golv, svabba och putsa dom med nån stor maskin. Sen fick jag också fylla på massa saker och sånt. efter det fick jag sluta vid halv fyra då åkte jag till församlingshemmet där massa andra var. Då de skulle berätta lite om konfirmationen i svenska kyrkan.
Men nu är jag i alla fall hemma och steker i solen;) ska inte göra så mycket mer idag heller..

Operation dagsverk

Kategori: Allmänt

Idag är det så operation dagsverk. Alla är väl nästan hemma men jag är då på Q8 för andra året ;)
Och nu har jag dammsugit, svabbat och putsat alla golv. Eftersom det var städdag idag. Sen har jag också fyllt på saker, gjort klart bullar och sånt. Så är helt trött nu. Men nu är jag ju då bara på lunchrast i en timme så ska snart cykla bort dit igen ;)
Men chao!

Turn To You

Kategori: Musik & Videos

22:50

Kategori: Allmänt

Hallojjsan! Träningen gick inte alls bra idag. Jag hade så jäkla ont i hälarna eftersom jag har två stora blåsor på hälarna och på lilltårna och stortårna.. Så jag kunde knappt springa sen. Men men imorgon har vi operation dagsverk då alla på hela skolan ska jobba ihop pengar och skicka det till några som behöver det. Så ja ska då vara på Q8, där jag var förra året också ;) Men jag ska väl Packa upp massa varor och fylla på och sånt. Men det ska väl blir kul. Sen vid fyra så ska jag dirrekt ner till svenska kyrkan och testa på konfermation där. Men det beror väl på när jag slutar..
Aja ska väl gå och lägga mig nu snart, har tappat bort min ipod:( Jag har ingen arning om vart den kan vara. Men den dyker väl upp någon gång..



Sommar!

Chao!♥

Träning

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från pianot och just nu sitter jag ute i solen och äter min efterlängtade ben & jerrys som Wilma köpte till mig :) fast egentligen ville jag ha en stor som skulle räcka några dagar nu men det fanns tydligen bara Små, och smaken äppelpaj...
Men men ska snart iväg på träning vid sex, så skriver mer senare ;)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hallå! Kom nyss hem från skolan. Vi hade gympa sista lektionen och jäklar vad varmt det var. Fast jag gjorde typ inget eftersom jag hade ont i magen och Skoskav över hela fötterna!
Men Aja nu är jag hemma och ska snart åka iväg igen nu till pianot.
Så ha det så gött så länge!

25 grader i skuggan!

23:09

Kategori: Allmänt

Hallojjj! Har varit i duschen och fixat mig för sängen och tänkte få och lägga mig, eftersom jag var helt slut! Men så kommer man på att man har engelska läxa tills imorgon, jo och då 11 på kvällen börjar jag med den ;)
Men men imorgon så ska jag Spela Piano som vanligt och träna! Kommer inte orka träna i värmen om det nu ska vara lika varmt imorgon som idag.. Nej men nu får vi inte klaga!

Chao!

Shorts inspiration

Kategori: Allmänt


















Måndag

Kategori: Allmänt

Halloj! Kom nyss hem från stan med Sofie. Då vi skulle in lite på Telia och teamsportia. Så jag fixade min mobil och så köpte jag och Sofie en keps var när vi ska spela golf ;) Men egentligen ville jag först ha en marinblå men sen fanns det inte. Sen ville jag ha en röd men den tog Sofie såå.. Men det känns som alla andra har sånna kepsar nu och just svarta. Men men nu är jag hemma i alla fall.
Skriver mer senare :)
Chao!

23:46

Kategori: Allmänt

Halloj! Nu så har jag spelat piano och försökt lära Sofie en låt från Twilight, men det går inte. Inte när hon aldrig förr har spelat och vet knappt hur man spelar eller vad tangenterna heter.. Men men nu har jag också övat lite på engelskan men är helt slut nu så ska nog sova nu! Och imorgon är det skola som vanligt, nej.

Hejsvejs! :)

Söndag

Kategori: Allmänt

Halloj! Har inte alls skrivit mycket idag men har inte hunnit, så nu får det bli ett inlägg.
Men idag spelade jag som sagt match mot Tord.. Det ligger väl någonstans i Jönköping. Men jag tycker vi spelade bra idag! Vi vann ju också med 6-0 ;)
Sen har jag också varit ute i det härliga vädret! 25 grader! Och så ska det vara nästan hela veckan, göttans!
Men nu äter jag kvällsmat och sen ska jag faktiskt börja med några läxor och så!

Några bilder från matchen








Ha det gött! ♥

23:32

Kategori: Allmänt

Halloj! Idag har jag som sagt tillbringat dagen i Jönköping. Där vi gick på stan och så, sånt man gör i Jönköping ;) Men i alla fall så kom vi hem vid fem, och då gjorde vi inte så mycket. Men nu är jag helt trött så ska väl snart sova.
Så Imorgon så blir det att spela match ;)
Hejdå!

Om två veckor så är jag i Turkiet!
Woohoo! :D

Höhö

Kategori: Musik & Videos

Nästa lite likt mig och wilma när vi är igång och bakar ibland ;)

Hemma

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från Jönköping.
Och jag hittade faktiskt några saker som jag tänkte visa ;)






Tunika från Once for girl tror jag, för 199:-





T-shirt från H&M, för 99:-





2 St T-shirts från Lindex, för 80:-





Shorts från Once For Girl, för 399:-





Jeans från Gina Tricot, För 499:-



Bikini från Stadium, för 100:-
Solglasögon från Gina, För 59:-





Nagellack från H&M, för 40:-


Så! Det var det jag tänkte visa av det jag köpte ;)
Ha det gött! ♥

påväg till jönköping

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag i bilen påväg till jönköping. Men jag skriver mer när jag kommer hem;) så ha det gött! :)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag vid nio, duschade och gick ner och åt frukost. Eftersom idag ska jag som sagt till Jänköping där vi ska gå på stan och så, sånt man gör i Jönköping. Så jag håller bara på att fixa mig och sånt så sen åker vi. Men jag kommer kanske inte skriva så mycket idag.. Eller kanske får se!



Hejdå! ♥

..

Kategori: Allmänt



23:23

Kategori: Allmänt

Hallå! Nu ligger jag i sängen och läser Fatta eld. Men ska snart släcka lampan och sova. För imorgon så ska vi till Jönköping! Så jag ska nog gå också lägga mig snart om jag ska orka upp imorgon.. Men har inte så mycket mer att säga så då säger jag väl godnatt!
Godnatt :)



Adíos! ♥

Härligt väder

Kategori: Allmänt

Åh! Vilket väder, har varit ute mest idag och njutit av solen ;) Och resten av dagen ska jag nog vara ute i det härliga vädret. Tror det ska vara såhär fint i helgen också!
Men tänkte visa resultatet av hur muffinsarna blev. Jag testade ett annat recept och satte på frusna jordgubbar..  Men goda blev dom i alla fall!





Ha det gött! ♥

HELLO SUNSHINE

Kategori: Allmänt



















Bakar

Kategori: Allmänt

Hade tråkigt så jag satte igång att baka. Det blir inga cup cakes eller så, är inte så bra på sånt och så har vi ju inte saker till sånt så det får bli chokladmuffins!





Ni får se resultatet senare!
Hejdå! ♥

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag tidigt av att Sofie skulle ju på skolresa till Stockholm, så vid sex någon gång kanske vaknade jag.. Men men idag så får vi se vad som händer, men ska i alla fall gå och duscha bort ricinoljan som jag testade att ha över natten ;)

Chao!

00:15

Kategori: Allmänt

Halloj! Tittade innan på hockeyn faktiskt, 3-4 dåligt Sverige!
Imorgon så ska jag inte göra så mycket har jag bestämt. Men men ska nog gå och nana nu ;) är skit trött
Godnatt!

dip dye hair

Kategori: Allmänt















Match

Kategori: Allmänt

Halloj! Nu har jag kommit hem från matchen vi spelade. Men jag tyckte vi spelade bra, vi vann med 2-0. Så nu åkte skillingaryd ut och vi sannade kvar ;)
Men nu sitter jag och tittar på björnbröderna! Men annars tänkte jag inte göra så mycket mer idag, får väl se :)
Hejdå!



image description

Lov

Kategori: Allmänt

Nu har jag ätit både pizza och tårta så är verkligen jätte mätt, hehe tjockis.. Men imorgon spelar vi DM match mot skillingaryd. Så om vi förlorar åker vi ut, så denna matchen måste vi vinna!
Men jag ska i alla fall vara med men vet inte om jag kan spela hela matchen pga att jag har ont överallt på fötterna typ. Men vi får se ;)

Onsdag

Kategori: Allmänt

Slutade skolan för en stund sedan, och nu är det lov. Eller lov och lov vi he ledigt två dagar denna veckan. Men det är gött ;)
Men i alla fall så har jag inte gjort så mycket idag, senare när mamma kommer hem så ska vi fira henne för att hon fyller år idag :)
Så jag skriver mer senare
Hejdå!

call me maybe

Kategori: Musik & Videos

21:41

Kategori: Allmänt

Halloj! Träningen var ju bra idag men jag hade så sjukt ont i tårna sen. Eftersom mina förra skor var för små har jag fått stora blåsor på tårna och nu när jag fått ett par andra skor så fick jag först skoskav i hälen, som man kanske ibland brukar få av nya skor. Sen så gör det fortfarande ont i tårna. Så nu på torsdag har vi match, och då vet jag kanske inte om jag kan vara med i så fall. Men men vi får se.
I alla fall så har jag varit inne i duschen och tänker snart gå och lägga mig. Men innan det ska jag öva lite på engelskan tills imorgon ;)

Hejdå♥

Tisdag

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från pianot och det gick ju bra. Men nu håller jag på att ära till träningen som är vid sex. Men jag skriver mer senare ;)

Mindre än en månad kvar tills skolavslutningen, längtar så mycket! :)

Pluggar

Kategori: Allmänt

Halloj! Tycker att jag har blivit lite dålig på att skriva här men oftast har jag väl inget speciellt eller intressant att skriva om, men ska försöka så mycket jag kan i alla fall ;)
Men just nu sitter jag och läser engelska och spanska med musik och ananas, åhh! ananas är verkligen livet! 
Men det är verkligen typiskt mig att göra läxor och sånt dagen innan. Men men ska också passa på att spela igenom låten som vi ska kunna imorgon... Men jag kan det nu tror jag;) Men har väl inte så mycket mer att säga så Hejdå!



Måndag

Kategori: Allmänt

Halloj! Idag så på morgonen hade vi sovmorgon till 09:15 och resten av dagen var väl rätt chill ibland. Men men när jag kom hem idag så åkte jag och mamma ner till stadium för att köpa nya fotbollsskor eftersom mina förra var för små. Men allt var nästan utplockat, så jag hittade ett par som jag ville ha men fanns inte i så många storlekar. Så jag tog hem dom och ska gå lite i dom idag så titta om jag kan ha dom ;)
Så nu sitter jag och övar på engelska och spanska tills imorgon:)

Coola skor man har. Pappa tyckte att färgen var ful och tyckte af skulle à svarta. Men det är såhär fotbollsskor ser ut nu förtiden och själv tycke jag att de var rätt coola ! ;)

23:14

Kategori: Allmänt

Halloj! Gästerna gick hem vid nio så nu är jag klar för sängen och tänker snart sova. Men i alla fall så fick jag ju mest pengar, så det var ju inget speciellt.
Nu tänker jag läsa lite i boken föst och sen sova för jag är så trött och för att jag ska orka upp imorgon! Eller förresten vi har ju sovmorgon till kvart över nio ;) yeyy!
Hejdå!

Så sant så!

Williams nya video

Kategori: Musik & Videos

Mange makers

Kategori: Musik & Videos

Mange Makers nya låt "Drick Den"

Hemma

Kategori: Allmänt

Hallå! Idag kom jag hem vid fem ungefär från moheda. Där har vi varit på uttagningsläger, och det var väl kul. Första dagen så hade vi två timmars träning, teori och två matcher. Sen på natten sov några från vårt lag i ett omklädningsrum med tre ledare. Det var jätte kallt på natten eftersom vi inte hade någon varme, men vi överlevde.
Så idag hade vi en träning på morgonen Och tre matcher. Och jag kunde knappt springa de sista matcherna för jag hade så ont i tårna! Jag hade sprungit i för små skor innan och så börjar de fotbollsskorna jag har nu också bli för små. Så mina tår är helt blå :(
Men men nu ä jag hemma och är verkligen helt slut. Fast vi har kalas för mig, Sofie och mamma.
Men men, skriver mer sen!
Hejdå! :)

23:25

Kategori: Allmänt

Halloj! Har typ inte skrivit någonting alls idag för att jag inte hunnit. Eller jo jag kanske hunnit lite men inte orkat helt enkelt. Men i alla fall, idag var skolan rätt chill sol den brukar vara på fredagar ;) sen på profilen hade vi turnering. Då var jag och Emmy i ett lag och vi hade verkligen tänkt igenom allt. Vi var taggade och var klara och tänkte måla krigsmålning.. Jaa, sen fegade Emmy ut och ville inte måla krigsmålningen. Men det var ju ganska tur att vi inte gjorde det ändå. För vi söög! Vi var verkligen dåliga! Man spelade åtta matcher då och inte en enda match vann vi!! Det var väl mest jag först som inte ens kunde ta emot den där fjädern, men sen blev väl vi båda okoncentrerade och förlorade varenda match.. Så vi trodde att vi skulle ta hem segern och få glassen men NEJ! Jag känner mig så dålig..

Men men jag är väl bra på andra saker ;) i alla fall har packat klart väskan nästan nu tills imorgon då vi åker till smålandslägret! Sista gången nu så sen tar dom ut till smålandslaget. Så då får man väl se om man kommer med eller inte. Själv tror jag inte att jag har någon chans så. Men vi får väl se :)

Lite halv tråkigt inlägg jag vet men ni får nöja er med det nu ;)
Ingen bild, får bli en bild på lilla teddy istället :)
Hejdå!

07:25

Kategori: Allmänt

Är klar nu snart så hade tid art skriva lite men Hr inget att säga. Vi ska snart cykla ner till cupolen där dagen börjar. Sent ill baka till skolan men slutar sen vid halv tolv ;) så det är ju gött :)

Sånt här händer när jag har ett glas på nattugsbordet när jag sover...

23:06

Kategori: Allmänt

Hallojsan! Nu så läser jag lite på So läxan vi har till imorgon. Eller läxa och läxa, vi skulle läsa en text ;)
Men i alla fall ska snart gå och lägga mig är trött. Så då säger jag godnatt för idag :) godnatt :D

Ååå! Längtar så sjukt mycket! :)

Helg snart

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från träningen, duschat och ätit. Träningen var väl helt okej, bara att det regnade hela träningen så att man blev genom blöt.
Men i alla fall imorgon så är det fredag! Snart helg då! På morgonen vid 8 så ska vi vara nere vid cupolen då vi ska titta på dansuppvisning. Sen när vi kommer tillbaka så ska vi samlas i info- salen och lyssna på något om tänderna eller vad det va.
Men hare gött! :)

Dansa Pausa

Kategori: Musik & Videos

Jueves

Kategori: Allmänt

Halloj! jag kom hem från skolan för ett tag sen. Men det var ju helt okej, vi slutade tidigare idag eftersom vi inte hade någon spanska. Fast det kommer vi jobba igen på andra lektioner istället.. Men nu gör jag inte så mycket, senare ska jag träna. Asså jag har inte lust att träna i detta vädret. Det regnar och är kallt ute! Plus att jag har världens träningsverk. Sen förra träningen i Tisdags! Men men så är livet..

Juste skulle visa var jag fick för något igår! Så nu kommer bilderna ;)



Tre berlocker: en Tro, Hopp & Kärlek berlock, ett E som i Emelie då och fågel! :)



En mascara från Lindex



Två jätte fina kort!.. :D

Hejdå :)♥

Bio

Kategori: Allmänt

Idag har jag som sagt fyllt år, så tack för alla gratulationer, och presenter. Emmy och Sofie kom ju hem med presenter till mig. Jag fick en mascara, tre berlocker och två jätte fina kort.. :D men jag visar allt imorgon!

Eftersom nu kom jag nyss hem från bion. Egentligen var det ju först jag, Sanna och Emmy. Men nu blev vi 12 stycken, typ halv klassen vart där och tog upp en hel rad.. Men bion var i alla fall grym! Fast dem hade ju tagit bort en massa händelser som står i boken men inte är med i filmen!! Plus att tvåan i hungerspelen kommer ut om två år! :O


wuuppps

Kategori: Allmänt

Emmy här igen, råkade liksom upprepa det Emelie skrivit några minuter innan haha. Hejdå!

gästbloggning

Kategori: Allmänt

Hallå alla fans, mitt namn är Emmy. Emmy den bästa profilen förebilden Ann Ahlkvist. Jag vet, alla dessa namn är inte seriösa, men Emmy Ahlkvist heter jag iallafall.

Jag vet inte hur man bloggar, för ni förväntar er säkert att jag ska göra någon slags dagsuppdatering, men icke sa nicke, sån är inte jag inte. På min egna blogg skriver jag typ texter blablabla texter, åsikter o massa sån tråkig skit. Så det är bra att ni läser Emelies.

Bara för att vara en duktig bloggerska så ska jag skriva vad vi ska hitta på om nån timme. BIO! The Hunger Games blir det. Själv har jag sett den, men inte Emelie, o inte resten av klassen heller. Så vi blir ett gäng på typ tolv personer, oseriösa o dana, men om man har typ hela biosalongen för sig självt är det nog inga problem!

GLÖM NU INTE ATT GRATTA EMELIE, FÖR DET ÄR HON VÄRD!

Good bajs!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hellu! Kom hem från skolan för ett tag sen, det var ju helt okajj ;) Men i alla fall snart eller när Emmy kommit hem från stan ska jag och sanna till henne och så ska vi vara där lite. Sen ikväll så ska vi tre gå på bio med några fler!! Äntligen får jag se Hungerspelen, även fast jag läst boken och vet allt som händer är det alltid kul att se bion :D




Hare gött! ♥

14 år

Kategori: Allmänt

Idag på morgonen kom mamma, pappa och wilma insjungande till mitt rum med frukost på sängen. Eftersom idag fyller jag år! WOHO!:D
Men nej nu måste jag skynda mig, Hejdå! ♥

Där jag hänger min hatt

Kategori: Musik & Videos

Tidigt Födelsedagsfirande

Kategori: Allmänt

Halloj! Kom nyss hem från träningen och den var väl ganska bra. Vi körde mycket teknik med bollen och många olika stafetter. Sen i slutet spelade vi lite. Så nu när jag kom hem firade vi mig lite med tårta och lite presenter eftersom pappa inte är hemma imorgon när jag fyller år. Men jag fick en jeansjacka och lite pengar. Men kommer kanske få lite presenter imorgon eller på Söndag då vi ska ha ett kalas för mig, sofie och mamma som vi alla fyller år i Maj ;)





Ha det gött :)♥

Tisdag

Kategori: Allmänt

Halloj! Nu har jag kommit hem från skolan. Sista lektionen hade vi ju origentering i borgen och det gick ju bra. Men nu vid halv fyra så ska jag spela piano, så nu snart ska jag väl cykla. Sen senare ikväll vid sex så är det träning :)

Hejdå ♥

22:32

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit i duschen och fixat mig för sängen. Så snart går jag väl och lägger mig, men först ska jag läsa lite i boken ;)

Snart så! Redan imorgon så ska jag bli firad! Eftersom pappa inte ska vara hemma på onsdag, så firar vi mig imorgon kväll med tårta och så :)

Dreads

Kategori: Allmänt

Åh! Jag tycker Dreads verkligen det är så snyggt. Men tänk och göra det för flera tusen och sen tröttna på det. Då får man klippa av hela håret eller kamma ut det om man nu lyckas. Men jag skulle aldrig själv våga.. 
Vad tycker ni? 

 






 

Safe and sound

Kategori: Musik & Videos

Måndag

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från skolan, och ja den var ju helt okej. Fast på morgonen så visste vi att vi skulle ha origentering på borgen. Men han hade inte sagt något om att man kunde åka dit dirrekt på morgonen som ja och Emmy kunde för vi bodde så nära. Så när vi kom till skolan var nästan alla redan där så vi fick cykla som galningar dit.
Men men egentligen idag så skulle vi gå på hungerspelen på bio ikväll MEN Emmy kom på att den inte gick idag utan alla andra dagar denna vecka så vi kanske ska gå på Onsdag..



Hejdå ♥

Söndag

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit i duschen och ska snart gå och lägga mig men först ska jag läsa lite i boken ;) förresten imorgon ska jag och Emmy se hungerspelen på bio, i Värnamo!
Hon har egentligen sett den men hon lovade att se den med mig en gång till :)
Men ha det så gött!

19:10

Kategori: Allmänt

Nu har mamma bakat bullar! Så nu blir det väl bullpartaj varje dag...  Eller ja, nästan:D
Nej, men ska nog ta tag i nåra läxor nu snart. För imorgon är det Måndag och då har vi skola som vanligt..





Hejdå ♥

Nytt

Kategori: Allmänt

Vi hade en hylla nere i pannrummet ligandes sen wilma gjorde om sitt rum. Så den skulle jag få, så nu har vi äntligen satt upp den. Sen kanske jag ska få en matta till mitt tomma golv.. Men vi får väl se :)





Ha det gött :)♥

Ny kategori

Kategori: Allmänt

Hehe, har fixat en ny kategori! Musik & Videos


Whistle

Kategori: Musik & Videos

Flo Ridas nya låt Whistle

Wii

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och spelar Wii, super Mario bros ;) sen så kanske jag och mamma ska sätta upp en hylla i mitt rum. Men ha det gött:)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag ganska tidigt, och så började jag dagen med halsont... Wiho! Men i alla fall nu sitter jag och äter frukost.
Idag ska jag göra läxor och spela piano och sånt så jag skriver mer sen :)
Hejdå!

00:40

Kategori: Allmänt

Halloj! Ikväll var jag Wilma och Sofie hemma själva så vi satt framför tvn och myste med godis;) så nu är jag ganska trött men ska ändå läsa lite i fatta eld!
Imorgon ska jag göra lite läxor och sånt, men annars får vi väl se :)
Men då säger jag hejdå och godnatt för mig!

Payphone- Maroon 5

Kategori: Allmänt

Inspiration

Kategori: Allmänt





















Lördag

Kategori: Allmänt

Så, nu har jag och Wilma varit duktiga och köpt mjölk och saft till mamma, och godis till oss ikväll :) så nu tycker jag att vi behöver lite fika ;)

Hejdå :)

Nitar

Kategori: Allmänt

Har så tråkigt, så kom på en sån  bra ideé! Jag hittade några nitar på min lilla väska som jag använder. Så jag lossade på dom och satte på dom på min helsvarta plånbok. Egentligen skulle jag ha dom till ett par shorts men det räckte inte så det gör jag väl någon annan gång när jag har fler.
Den är också inte klar, ska skaffa fler och sätta på så det blir ett annat mönster. Tog detta sålänge, sen fyller jag bara på typ..
Men vad tycks hittils? :)









Ha det gött :)♥

050512

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Idag vaknade jag ungefär vid 10. Så nu sitter jag nere i köket och äter frukost. Sen idag vet jag inte riktigt var som händer idag, men vi får väl se.. Kanske går ut lite? Eller ja kanske, det blåser jätte mycket och ser ut att börja regna vilken sekund som helst.. Fast solen skiner ju! :)



Hejdå ♥

Fatta eld

Kategori: Allmänt

21:21

Kategori: Allmänt

Halloj! Ikväll så tänker jag inte gå på Tonår, orkar inte. Men i alla fall så var jag och wilma var nyss ute med kaninerna och passade lite och så. Fast sen gick vi ganska snabbt in igen..
Sen resten av kvällen tänkte jag läsa andra boken av Hungerspelen ikväll då som jag ÄNTLIGEN fick nu! :D
Men nej, nu har jag väl inte så mycket mer att skriva om så då säger jag väl hejdå, Hejdå!









Chao! ♥

Hehe

Kategori: Allmänt

Haha, har ni sett Com Hem reklamen? I alla fall jag tycker den är jätte rolig och bra! Haha Så typiskt min humor!:)

Hmm..

Kategori: Allmänt



Ganska likt i alla fall! Tycket jag ;)

Profil

Kategori: Allmänt

Halloj! Nu har jag kommit hem från profilen. Asså egentligen är det ganska segt på racketspel men ändå kul. I början är det kul men sen efter en stund blir det alltid segt. Så då får vi gå hem ;) så nu när vi var där bestämde vi att nästa, nästa gång så har vi turnering. Vinnaren får jätte mycket glass! Då jävlar!!
Men i alla fall, mamma var nere och hämtade mig overall nyss på stadium också, äntligen min :)!

3 Maj

Kategori: Allmänt

Matchen mot taberg gick ju bra, vi vann ju med 3-0 och jag tyckte som spelade ganska bra i alla fall :) men nu ska jag nog ta och äta någonting. Sen ska jag öva på So provet tills imorgon!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Halloj! Nu har jag kommit hem från skolan och det fick ju bra, vi hade något spanska "prov" ju och det tror jag gick bra i alla fall ;) så nu ska jag cykla ner till stan lite och sen vid fem eller sex är ska jag titta på när vi spelar match, eftersom jag inte är med denna gången.
Så hejjdå! :)

Haha kul vi hade på håltimman, stackars Fanny..

22:22

Kategori: Allmänt

Nu har jag städat klart hela mitt rum, dammsugit, svabbat och sånt med! Så nu är rummet mycket renare och finare mot vad det var innan.
Så nu gör jag spanskan lite och jag tror jag kan allt nu ju. Egentligen skulle jag öva på so provet idag kanske också men det ligger ju i skolan..
Men i alla fall hejjdå :)

Volleyboll

Kategori: Allmänt

Halloj! Vilket väder säger jag bara! Har varit ute och solat lite idag faktiskt;) ska vara detta vädret tills på fredag tydligen, då ska det regna :( tror jag.. Men i alla fall så har vi varit borta vid volleyboll planen som ligger vid folkhögskolan. Där spelade vi volleyboll med några fler. Haha det gick väl inte så bra. Det var väl bara tre av oss som egentligen kunde spela.. Med ja, nu tänkte jag väl jobba vidare med spanska och så ikväll ska vi grilla korv! :D

Ser ni turflugan? :D

Onsdag

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från skolan och sitter ute och pluggar spanska i soolen!



21:49

Kategori: Allmänt

Träningen idag var ju helt okej. Vi körde lite kontroll på bollen och skulle vänja oss lite till de guppiga gräsplanerna.. Sen så körde vi också lite snabbhet och mycket skott och avslut.
Så nu har jag kommit ut ur duschen och ska snart gå och lägga mig eftersom det är skola imorgon ;)

Så hare gött! :)

Träning

Kategori: Allmänt

Nu är klockan snart halv 6 och träningen börjar 6 ,så det är väl snart dags att cykla till träningen nu då.

kort

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och spelar kort med Sofie och Wilma i vädret. "Just chillin in the sun"... :D




Tisdag

Kategori: Allmänt

Halloj! Ledig från skolan idag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Idag är det inget piano heller men träning senare på kvällen i allafall. Men jag ska nog passa på att vara ute i det härliga vädret som är nu. Så får vi väl se vad som händer :)

Hejdå ♥