eemelielandinn

Hej! I min blogg kan du läsa om mitt liv, musik och mycket mer! Jag hoppas du stannar :)

Göteborg

Kategori: Allmänt

Halloj! Nu är jag hemma från Göteborg, kom nyss hem typ. Men i Torsdags så började vi med Liseberg! Det är ju alltid lika kul, vi åkte nästan alla utom Atmosfrear, den nya då. Och jag fick Sofie på Kanonen för att hon inte vågade och den ar ju inte så farlig som jag trodde ;)
Men vi stannade i alllafall där tills 11 då det stängde. Sen så idag så var vi lite på stan och så.
Fin fina bilder från Liseberg.. :)
 
 
 
 
 
Jag har faktiskt jättekul..Ser mest livrädd ut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utkast: Jun. 29, 2012

Kategori: Allmänt

Gästbloggning

Kategori: Allmänt

Jag är inte helt lost inom bloggvärlden, bara lite mindre aktiv än normala tjejer i min ålder. Har faktiskt en blogg själv, men ingen typisk tjej-blogg, utan mer en "hej, jag heter Emmy, skriver ner mitt liv med bokstäver för att inte bli deprimerad och ja, jag har lösen"-blogg. Så den tar vi inte ens upp, har inte skrivit nåt där sen i mars (?) för jag börja känna liksom "wow, det där kan jag inte lägga upp". Så jag kan ju säga att det blev en chock för mig att de gjort om allt här, snabbinlägg tex, vad tusan är det?
 
Lovade Emelie att gästblogga nån gång ibland sådär, så tänkte att det var lika bra att slänga upp ett inlägg. Eller? Har dock ingen aning om vad jag ska skriva, är inte typen som skriver "hej, idag har jag varit på stan, shoppat, lunchat med min älskling och ja, på kvällen spårade det totalt, vild fest asso!!" Haha, så inte jag..
 
Sen ser jag ingen mening med att blogga egentligen, inte på det viset alla kända boggerskor gör.. Varför tycker folk det är kul att läsa om Kissies eller Kenzas perfekta liv? Varför ska vi "normala" personer läsa om deras liv, o de ska tjäna pengar på det? I don't get it, I really don't.
 
Känner att detta inlägget börjar likna en sur gammal kärring som inte hittar sina löständer. Ursäkta jämförelsen, men det känner ni också va? Så jag ska inte dra ut på detta, utan lyfta upp rumpan från skrivbordsstolen och fixa mig lite lunch. Sen bär det av mot Jönköping med några kompisar för att gå på bio. Antar att vi ses här igen nån gång, så slänger upp en bild då istället. Orkar helt enkelt inte bry mig!
 

Chokelaahmuffins :D

Kategori: Allmänt

Tycker jag och Wilma varit väldigt duktiga och gjort ett bra jobb med muffinsbakningen i allafall!
O goa va dom!
 
Men i alla fall imorgon så ska vi till Liseberg!! Sen så ska vi sova över på hotell i Göteborg och på fredagen ska vi vara i Göteborg.Så det ska bli kul, men jag kommer inte blogga något imorgon om inte något tidinställt hur man nu gör men aja då kanske Emmy kommer gästblogga eller hon kommer skriva här lite när inte jag skriver här typ..
Men nu ska väl jag sätta igång och packa tills imorgon ;)
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Igår så spelade vi match mot Hallby och vi spelade brra! Vi vann ju också med 4-0 ;) Men nu så är det uppehåll en liten stund så då har vi fått ett schema då vi ska springa åtta gånger när som och göra massa övningar och så. Det är ju också på eget ansvar och vi ska göra detta själva, så då kan man ju undra hur det kommer gå för mig..
Men idag så har jag varit lite på både biblioteket och eko. Då jag hittade massa bööcker som jag förhoppningsvis kommer att börja läsa. Och så en matta till mitt fina golv.. Sen så har jag också bakat lite gött ;)
 
Lite bilder från matchen,och  vi var ju inte precis torra..:)
Nummer 7#
 
 
 
 
Chao!
 

Midsommmar

Kategori: Allmänt

Hallojj! Har inte bloggar på en stund nu, orkade inte skriva och jag hade inte så mycket att skriva om så det fick väl bli en liten "Blogg paus" ;) Men nu är jag här igen och igår så var jag med emmy, Hilda och Wilma i High Chaparrall! Och det vaer ganska varmt och väldigt öde där kan man ju säga. Men ja, vi tittade på massa shower, gick runt och tittade och så åkte vi karruseller och så åkte vi rånartåget. Så det var kul!
Men idag så är det Midsommar och då firar vi som alltid med Emmys familj och Filip och David som bor i Nästa.
Så vi cyklar ut dit ;)
Men nu ska jag till eko med Emmy en sväng sen så ska vi göra klart våra midsommarkransar!
Glad Midsommar :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Williams nya video

Kategori: Musik & Videos

Boda borg

Kategori: Allmänt

Idag var vi på Boda Borg med klassen! Då körde vi ett tjejlag vi i klassen och vann gjorde vi också, grymma som vi är ;) men det var kul.
Så nu kom jag hem nyss och senare ska jag titta på balen i stan.
Men hare så gött :)

Fanny Lyckman

Kategori: Allmänt

Summer Paradise

Kategori: Musik & Videos

Tisdag

Kategori: Allmänt

Jag är verkligen väldigt dålig på att blogga.. Igår skrev jag inget, men jag orkade inte bry mig typ. Men igår var jag nere på stan och tittade på skolavslutningskläder och jag hittade två klänningar som jag sen köpte. Men jag vet inte riktit var jag ska ha än, har inte bestämt mig.
Idag så var det sista riktiga skoldagen med lektioner innan avslutningen, fast vi gjorde ändå inte så mycket. Efter skolan så cyklade jag ner först till stan sen så var jag bara hemma och slappade till träningen.
Så nu har jag ju kommit hem från träningen för en stund sedan och den var ju helt okej. Vi körde ganska mycket spel och mycket avslut och skott. Så nu ska jag väl snart gå och sova om jag ska vara piggelin imorgon.
Så imorgon blir det Boda Borg men bästa Klassen ;)
Men har väl inte så mycket mer att säga än godnatt och ha det så gööttt!♥

Åh! Jag saknar varmen och allt


22:37

Kategori: Allmänt

Halloj! Idag har jag ju som sagt kommit hem från Turkiet så idag har jag packat upp väskan och städat rummet. Så nu är det finfint!
Imorgon är det skola och då blir det att gå upp tidigt. Sen efter skolan kanske jag ska ner på stan, har inte hittat skolavslutningskläder ännu..
Men men ska nog nana om jag ska orka upp imorgon :)

Typiskt vår familj...

Turkiet 2012

Kategori: Allmänt
















































Jag, mamma och Wilma åkte in till Alanya.
Där vi tittade på gammla slott och andra saker :)










Men nu är jag hemma i kalla sverige igen!

Hemma

Kategori: Allmänt

hallo! Idag kom jag hem från Turkiet, vid fyra typ. Så jag gick ju och sov på en gång. Men jag har haft det super i Turkiet i alla fall;) Det har varit jätte bra väder varje dag, och massor av lyxig mat varje dag. Kan det bli bättre? Men bilder och sånt kommer upp senare när jag fått in allt på datorn.
Men resten av dagen ska jag väl kanske packa upp väskan då ..
Men ha det så gött, så skriver jag mer senare :)
Hejdå!

00:17

Kategori: Allmänt

Usch! Har aldrig vart så rädd i hela mitt liv. Jag typ skakade, svettades och typ kunde börja gråta när som. Eller det kanske var lite att överdriva, men ja! Kom ju nyss hem från Emmy där vi då tittade på skräckfilm med Sanna, Fanny och några killar från klassen. Först tittade vi på pronormal activityebjzvdbodb, vet inte riktigt vad det heter men i alla fall. Först var den såhär normal och inte alls läskig. Men sen blev den as läskig och typ filmade i övervakningskameror på natten och dagen och så såg man när det spökade och demoner och sånt.. Och andra filmen var mest äcklig, läskig och konstig.. Men aja!
Imorgon åker jag som sagt till turkiet!!!!!
Så då kanske ni får se Emmy skriva här lite då och då. Så ni alla andra får ha det så gött i kalla Sverige! Adios!

Fredag

Kategori: Allmänt

Halloj! Känner att jag är väldigt dålig på att blogga.. Men ska försöka i alla fall.
Men idag var det en chill dag som vanligt på fredagar, efter cyklade vi hem i ösregnet och sen nästan direkt mer till profilen. Då körde vi såklart en omgång badmintonturnering.. Vi kom trea!!! Av tre lag då såklart, stakars Fanny fick vara med mig. Och man kan ju inte precis säga att jag är det bästa spelaren som funnits.
Men men nu snart ska jag dra mig neråt mot Emmy, då blire skräckfilm hela kvällen!
Det är kallt, blåsigt, blött, usch! Tur att man drar till Turkiet imorgon då ;)