eemelielandinn

Hej! I min blogg kan du läsa om mitt liv, musik och mycket mer! Jag hoppas du stannar :)

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag på förmiddagen kom farfar och Max. Så då lekte jag och Wilma lite med honom :) sen cyklade jag och Wilma till eko som nyss öppnat. Då är ju Wilma såååå smart när vi står i kassan och ska betala så har hon inga pengar med sig. Så utan hennes pengar skulle vi inte ha råd med godiset, så vi gick tillbaka och plockade ut lite godis och ställde oss i den långa kön igen.. Som tur var kostade det precis 20 kronor sen som jag hade med mig ;)
Nu har jag varit ute med Emmy och spelat tennis vid ekbacken och varit ute med Tessan en lång runda. Så nu ska jag ta kebab! :D
Imorgon är det cup som gäller hela dagen i Vetlanda. Då blir det att stiga upp vid sex..
Ha det gött! ;)

Friday

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag! Wohoo!!
Nu har jag och Emmy kommit hem från skolan och står och gör amerikanska pannkakor. :) sen ska vi kanske ner till eko som nyss har öppnat :D
Men sen ikväll vet inte inte om jag ska till kyrkan, kanske, vi får se ;)
Glad påsk!

19:40

Kategori: Allmänt

Idag efter skolan skulle jag komma tillbaka till Q8 och nu är det bestämt att jag jobbar där! Sen idag har jag inte gjort så mycket, övat läxor och varit nere på biblioteket.
Imorgon har vi en liten "sovmorgon", en kvart men nåt är det i allafall för oss som inte har sovmorgon :D
Hejdå!

27 Mars

Kategori: Allmänt

Idag efter skolan gick jag till Q8, eftersom jag ska jobba där på dagsverk. Och jag har jobbat där förra gången också. Senare var jag och Emmy ute i det härliga vädret i ekbacken. Vi tänkte köra brännboll så vi frågade några mer.
Så nu har jag kommit hem från träningen då vi var i borgen. Vi körde lite fysträningar. Som uppvärmning körde vi ett varv runt elljusspåret sen körde vi olika stafetter och sen ett varv till som ner joggning. Så jobbigt vad det inte egentligen, jag trodde att det skulle vara jobbigare i allafall.

Lunes

Kategori: Allmänt

Idag var jag ju i skolan, där vi inte gjorde så mycket speciellt. Efter skolan väntade jag hemma på Wilma för att baka som jag hade lovat. Så jag, Wilma och Hilda gjorde ett försök till Cupcakes. Själv tyckte jag att vi hade lyckats ganska bra eftersom det var första gången jag hade med Philadelphiaost i frostingen. Då blev den mycket godare!
Sen var vi ute i det härliga vädret tills mamma kom hem då jag skulle köpa nya utomhus gympaskor.

Så nu håller jag på att läsa på en lång dialog vi har på engelskan tills imorgon och verb. Sen övar jag lite på spanska provet. Imorgon är det inget piano heller.. Eller på två veckor, påsklov snart ju! :D

Bakat

Kategori: Allmänt

Nu har jag Hilda, Wilma gjort ett mästerverk!!!

...

Kategori: Allmänt

Åhh! Jag hatar när bilderna aldrig kommer i den ordning man lägger dom i på blogg.se Appen!!! :(

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag började dagen med en träningsmatch mot Bor. Matchen avslutades med 2-2, jag tyckte faktiskt att vi spelade hyfsat bra i första halvlek men andra började bara alla skrika på varandra och så hade vi otur. Efter matchen gick vi till Willys och köpte saker till bakningen. Men bakningen blev ju aldrig av, så det fixar jag och Wilma imorgon. Sen vid sex gick jag Emmy och Wilma till ekbacken för att spela brännboll. Men eftersom inga ville kom och vara med, gick vi ganska snabbt hem.

Fredag

Kategori: Allmänt

Nu är första konserten avklarad! Själv tyckte jag det gick ganska bra. vi började vid kvart i åtta och slutade 11 och hade spelat två konserter. Så imorgon är det den sista. Nu sitter jag och äter falukorv och makaroner som alltid är lika gott ;) sen får vi se vad som händer, kanske gr ut i det härliga vädret?
Ha det gött!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag nästan precis efter skolan skjutsade mamma ner mig till Figys aula. Där vi gjorde genrepet till klaviaturfesten, och det gick ju bra. Jag hade med macka och sånt för jag satt där från tre till ungefär sju och satt och lyssnade på alla andra. Så imorgon är det den första konserten.
Men nu ska ta något att äta, hejdå! :)

Just nu

Kategori: Allmänt

Sitter och äter kvällsmat, samtidigt tittar jag på Top model Sverige. Sen ska jag hoppa in i duschen och spela lite piano.
Imån är det torsdag och vi ska ha vårat första genrep med alla. Så då får vi se om jag hinner med träningen..
Ha de gött!

15:10

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från skolan som var helt okej. Så nu ska jag snart ta något att äta, sen ska jag spela lite piano och sånt.
Hejdå!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Jag känner verkligen att jag inte orkar blogga.. Jag har inget att skiva om och sånt. Men, jag ska försöka ändå :D
Idag har jag i allafall varit i skolan inget speciellt där. Efter skolan åkte jag hem och åt sen cyklade jag ner till pianot. Där vi övade en sista gång innan det rediga genrepet med alla. Klaviaturfesten är på fredag och lördag då vi spelar två konserter. Så på fredag är jag ledig från skolan :D sen hade vi också träning vid sex så då körde vi ett test vi kört innan för att se hur mycket man förändrats i konditionen. Det gick väl bra med är ändå inte nöjd...

Men nu hade jag tänkt att öva på engelska dialogen till imån men tog fel mapp hem så jag kan tyvärr inte öva!! Men då får väl man få och lägga sig och sova så är man pigg imorgon.
Hejdå!

Måndag

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från skolan som var helt okej. Först hade vi ju gympa där vi simmade så då fick vi cykla ner i typ hagel till simhallen. Men det gick väl bra där. Sen hade vi matte, spanska och svenska... Så nu ska jag ta och äta lite och senare ta tag i lite läxor denna veckan och spela lite på pianot ;)

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag har jag tränat. Vi tränade teknik, snabbhet och mycket spel, men det var kul. Sen nu har jag och Emmy tittat på Breaking Dawn. Grymt bra film!!
Imån blir det skolan som vanligt. Då ska vi simma första lektionen på gympan.. Woho! -.-

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag gjorde jag typ ingenting på förmiddagen. Sen gick jag ner till Emmy och Sanna då vi skrev engelska dialogen. Så nu sitter vi och tittar på hockey. HV71-Färjestad , just nu leder Hv med ett mål och snart r matchen slut så Emmy är nog inte sådär jätte glad.

Mm

Kategori: Allmänt

Nu är muffinsarna klara. Eller några cupcakes blev det ju inte. Haha men goda blev dom! Resten av kvällen blir det minuten.

Muffins

Kategori: Allmänt

Just nu håller jag på att baka muffins med Wilma! Vi tänkte göra ett försök till "cupcakes" .. Så vi får ju se resultatet sen, än så länge ser dem väl hyffsat bra ut va?

Länkbyte

Kategori: Allmänt

Här är Emmys blogg!
Där ni får följa om hennes liv, musik och hennes grymt bra texter. Lääsvärt!





Fredag

Kategori: Allmänt

Idag har det nästan varit en helt vanlig fredag. Vi börjar med Bild där vissa springer runt och skriker. Vissa som jag då vill ju ha en normal bildlektion men det går ju inte eftersom våran lärare inte kan jobba i ljudet så hon avslutar lektionen och får inget gjort. Sen So lektionen jobbar vi som vanlig om religion det går ju bra och på tekniken ska vi nästa gång bygga en högtalare av ett papper? Jag själv fattar inte grejen..
Men i allafall nu ör det helg! Så idag ska jag vara hemma, jag och wilma ska ner på stan där jag ska vara hennes "smakprov" så sen får vi väl se vad som händer..

iAdíos!

Studiedag

Kategori: Allmänt

Idag är det studiedag! Så idag ska jag nog inte hitta på något förutom att jag ska ner till stadium eftersom det är klubbdagarna. Så jag ska nog köpa en ny overall. Sen ska jag ner till stan med Wilma :)
Ha det gött!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag hade ju halva klassen studiebesök hos XXL reklambyrå. Eftersom våran klass ska göra broschyren till Gröndalskolan. Så vi fick se hur olika broschyrer kan se ut och vad som är viktigt och sånt. På träningen spelade vi mycket och lite snabbhet.
Imån är det studiedag! Då ska jag nog inte hitta på något speciellt har jag bestämt, mest slappa.

Träning

Kategori: Allmänt

Träningen idag sprang vi rundan vi sprungit innan. Jag vet inte hur många km det var men fett jobbigt var det!
Imån ska några från klassen på studiebesök om en broschyr vi gör i skolan. Nu ska jag snart gå och lägga mig för att orka upp imån vid halv sju.
Hejdå!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag efter skolan hade vi en "intervju" med Bredaryds tränare. Hon frågade massa frågor om tex vad vi tyckte var roligt med att spela fotboll och tråkigt. Så fick man fralla och frukt där också. Sen trodde jag att jag aldrig skulle hinna till pianot. Men heter man Emelie Landin så klarar man allt ;) så pianot gick bra. Vi fick öva tillsammans med de andra vi ska spela med. Så nu sitter jag och äter bulle och sen vid 6 blir det konditions träning på tinas ö. Då ska vi nog ut och springa en runda om inte intervaller.. Orkar inte..
Hejdå! :)

Måndag

Kategori: Allmänt

Skolan idag var helt okej. Vi hade först gympa då bi körde någon linedance eller vad det var.. Sen hade vi vanliga lektioner som matte, spanska och svenska ;) Så nu är jag ute i det härliga vädret.

Uteplugg

Kategori: Allmänt

Idag vid halv tolv var jag på fotbollsträning. Vi var inomhus och väldigt varmt. Nej jag gillar inte inomhus träningar.
Nu sitter jag ute och pluggar med en bulle. Det är riktigt gött väder!!
Ha det gött ;)

Melodifestivalen

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på melodifestivalen!
Loreeeeeen!

Monopol

Kategori: Allmänt

Just nu är jag hos Emmy och spelar Monopol.

Lördag

Kategori: Allmänt

Skriver svenska förfullt.. Men nu ska jag cykla till Willys och köpa saker till ikväll ;)
Hejdå!!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och äter frukost. Idag har jag bestämt mig för att skriva svenska som ska vara klart till på måndag. Senare blir det melodifestivalen med Ahlkvistarna ;)

23:04

Kategori: Allmänt

Idag Var jag på stan och hämtade en tröja på veromoda, och på köpet fick man med sig ett iPhone 4 skal, fast jag har ju ingen... Men i allafall sen gjorde jag inte så mycket mer, jag gick inte till tonår för jag orkade inte.
Men nu ska jag snart sova för jag är trött! Imån ska jag titta på finalen i melodifestivalen!!! Jag hoppas på att Loreen vinner ;)
Hejdå! :D

HELG!

Kategori: Allmänt

Idag slutade vi skolan 11:25! Nu sitter jag och äter scones som jag nyss bakat. Senare kanske jag ska träna volley boll och sen tonår!
Ha det gött!! :D

Scones på G

Kategori: Allmänt

..

Kategori: Allmänt

Jaa, såhär blir det om man lånar ut ipoden..

:D

Kategori: Allmänt

20:15

Kategori: Allmänt

Nu har jag städat rummet och duschat så nu blir det att skriva på svenskan!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från skolan. Igentligen skulle vi ha träning vid fyra men den blev inställd för det var fullt med snö på planen! Men men nu ska jag ner på stan tror jag och sen får vi se vad som händer ;)

Snö

Kategori: Allmänt

Men hallå snö?! Vad hände med det fina vädret!!!?

18:03

Kategori: Allmänt

Har skrivit lite på svenskan nu men har ändå mycket kvar.. Aja imån är det torsdag och då blir det träning vid fyra. Då köper jag nått litet att äta och stannar och byter om i skolan.

Just nu:

Låtarna

Kategori: Allmänt









Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag började vi skoldagen med matteprov. Och det gick ju bra men jag är ändå inte nöjd för att jag gjorde några slärvfel!! Sen flöt skoldagen på och på profilen gick jag och Emmy ut och gick med stavar. Vi gick en runda förbi mormor och morfar där vi hälsade på Teddy lite och så...
Men resten av dagen ska jag skriva lite på svenskan där man ska skriva typ 10 läsloggar också!

Jag är med och tävlar..

Kategori: Allmänt

Jag är med och tävlar om en valfri ear cuff.

(tryck på bilden för att komma till tävlingen)

Höhö

Kategori: Allmänt

Matte

Kategori: Allmänt

Sitter och pluggar matte som vi har prov tills imån. Det känns som man kan allting på det men egentligen inte.. Jaja träningen var helt okej. Vi började att springa uppvärmningen sen körde vi intervaller och sen körde vi jobbiga styrkeövningar ;)

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Hej nu har jag kommit hem från pianot! Och vi spelade igenom låtarna till klaviaturfesten och jag tror jag kan dom nu snart ;) och klaviaturfesten är nästa vecka :O men men nu ska jag på träning vid fem som är på Tinas Ö då blir det fys träning :)

Just nu

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och pluggar Matte, engelska och svenska, duktig som jag är! Så jag kommer nog inte göra så mycket mer idag..
Höhö :)

Piano

Kategori: Allmänt

Sitter och spelar låtarna tills klaviatur festen. En av dom är Beauti and the beast.




Rörda av en ton i en melodi
Kan två hjärtan slå så att båda två känner harmoni?
Som om sagans värld blivit verklighet , främling blivit vän
Vad ska hända sen? Ingen av dom vet.

Skönheten är Hon
Odjuret är Han
Men så mycket mer , än vad ögat ser , ser dom hos Varann.

Rörda av en ton , förda av en sång.
Låter tiden gå , börjar att förstå , allt kan ändras om..
Ska vi våga tro på vår fantasi?
Sagan ger oss svar , varje väsen har skönhet inuti.
Sagan ger oss svar , varje väsen har skönhet inuti.

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag har vi spelat match mot Bredaryd och vi vann med 2-0 yeey! :) sen idag har jag inte gjort så mycket, städat, spelat piano, läxor... Ja, och nu bakar jag bullar ;)

Melodifestivalen

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på melodifestivalen :)

Länkbyte!

Kategori: Allmänt

Här kommer min kära systers blogg! :D

(Tryck på bilden för att komma till bloggen)

Hallonmuffins

Kategori: Allmänt

Så, nu har jag och Sofie bakat Hallonmuffins. Såååååååå goda!!

Lördag

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från stan. Vi gick runt i lite olika affärer. Sofie hittade sin skinnjacka som hon skulle och några småsaker, och jag hittade en tröja Från Trend house ;)

Vår

Kategori: Allmänt

Nu stan

Kategori: Allmänt

Hej! Nu snart ska jag och Sofie ner på stan! Adios! :)

2 Mars

Kategori: Allmänt

Idag i skolan hade vi ett "test" på tekniken om några sidor vi läst, och det var faktiskt svårare än jag trodde.. Men det gick väl bra. Efter skolan cyklade jag, Emmy och Sanna till hemmakväll och köpte glass! Höhö;) sen så har jag också tränat volley boll vid fem nån gång. Så nu kom jag nyss hem från Tonår:)
Chao!!! :D